2008-04-17

Webbradio och kilklackar

Jag har märkt att jag blir mycket sämre på att uppdatera bloggen när jag har internet hemma. Förut när jag gick till biblioteket för att använda internet, då blev det mer riktig lägesrapportering. Nu vet jag att jag kan skriva 24/7, och då känns det inte lika lockande? Trots det är jag lycklig över mitt internet. Jag kan läsa väderleksrapporten varje morgon på ilmeteo.it, jag kan få dagsfärska nyheter på dn.se och jag kan till och med lyssna på SR:s webbradio! Vilken lyx, och vad skönt det är att få ta del av nyheter. Och en lagom dos svensk kultur.

Sen senast så har jag invigt ett par skor som jag köpte innan jag åkte ner. Det här paret skor, hade jag tänkt på länge, jag hade dagdrömt om att jag promenerade omkring på de florentinska kullerstensgatorna med dom, jag har jagat runt hela Stockholm för att slutligen få tag på dom.
Nu är det gjort. Jag tog på mig dom och gick till skolan, och jag har aldrig varit med om något värre. Det gjorde så ont. Även fast jag lagt i en speciell sula för skor med klack! Efter den femton minuters långa promenaden till skolan gjorde det så ont att jag inte kunde gå upp för trapporna utan fick ta hissen upp till klassrummet. Det brukar jag aldrig göra.
Nu har jag fem blåsor på mina tår, utöver de klassiska bak på hälarna samt mitt på ovansidan av foten strax under stortårna. Det är helt otroligt. Mina fötter blev inte ens så här sargade när vi vandrade med scouterna mellan Abisko och Kebnekaise och sen besteg berget!

Jag är förbluffad, och besviken. Jag får försöka vaddera mina vackra, vackra helvetesskor.


ps. inte min bild, inte mina fötter. ds

3 kommentarer:

  1. Hej Nicole
    Ta hand om dina fötter...
    Vi åker till Mosstorp idag och Adam kommer ikväll med tåget till K-holm. Ska bli skönt med ett par dagar på landet. Hoppas du får en skön helg och vi hör av oss på telefon. Puss Pappa

    SvaraRadera
  2. Ciao Nicole,

    Vilken mardröm det måste ha varit att gå i de där fantastiska skorna. Och alla blåsorna på tossingarna, stackars min nipote!

    Här skiner solen och Miguel och Benicio är hemma för vi har en hundvalp på besök som vi ska passa. Valpen kommer från Disas uppfödare och är en 11 veckors brunvit hane, ursöt.

    Mamma påminner mig varje dag om att jag måste gå in och läsa Nicoles blogg som är så fantastisk. Vad annat kan jag göra än att hålla med.

    Tanti baccioni från din zia Pia.

    SvaraRadera
  3. hej nicole!
    din stackars stackars flicka! visst var det de där blommiga hm-skorna som du hade letat så länge efter? hoppas att det fixar sig på något sätt. här har det nästan blivit vår, vilket alla är jätteglada över. igår var vi på maskerad hos tove och johanna. de var utklädda till sjömän, klara var ett päron, jag ett får, och nils och björn hade tom-cruise-i-vanilla-sky-masker. idag är jag bakfull. hoppas att ditt moment i den italienska festnatten blev lyckat förresten, vad hände??
    hugs!

    SvaraRadera